Vis frem din bedrift

Identitet og miljø

Bedrifter trenger å bygge opp et arkiv med bilder slik at man regelmessig kan oppdatere nettsiden, sosiale medier og bilder til innholdsmarkedsføring (content marketing).

Identitet- og miljøbilder vil fortelle en visuel historie om din bedrift og redaksjonelle stil, fra store panoramabilder til små detaljebilder. Vi tilbyr kommersiell fotograferingspakker som kombinerer portrettbilder av ansatte og identitet- og miljøbiler av bedriften. Bildene tar vi gjerne samme dagen.

Profesjonelle portrettbilder

Portrettfotografering

Alle bedrifter trenger profesjonelle portrettbilder. Sosiale medier “krever” at du plasserer et bilde til ditt navn, og kameraselfien er kanskje ikke helt løsningen. Med våre tjenester, sørger vi for at du ser best ut på bedriftens nettside, Facebook, LinkedIn, visittkort eller en brosjyre.

Vi sørger for riktig lyssetting og at posituren vil se bra ut. Vi kan ta portrettbildene i fotostudio, utendørs eller i et miljø (kontorlandskap etc).

 Seminarer – Festivaler – Konserter – Konferanse – Fest

Eventfotografering

Vi har mange års erfaring med å fotografere ulike eventer. Skjedde dette seminaret eller festivalen? Bilder og video er eneste dokumentasjonen for fremtiden.

Vi har vært med å dokumentert musikkfestivaler, teateroppsetninger, konserter, seminarer, konferanser, nyåpninger og bedriftsfester. Vi er med å fotograferer det som skjer fra scenen, publikum, miljø, reaksjoner og stemninger.

Bildene får man tilgang til fra et webgalleri og/eller som en nedlastningslink. Bildene står man fritt til å bruke slik man selv ønsker. Vi har også mulighet til å levere bilder fortløpende under f.eks seminar. Det kan være praktisk for å oppdatere sitt publikum mens et event foregår

Vis frem dine produkter

Produktfotografering

Produktkataloger og nettbutikker, et suksessfullt salg kan ha sammenheng med kvaliteten på produktbildene. Ser det innbydende ut? Gjenspeiler bildet produktet? Vi hjelper deg med å få vist frem bedriftens produkter på best mulig måte.

Vi kan fotografere store kvantum av produkter, på lokasjon eller i vårt fotostudio. Etter fotograferingen vil du motta redigerte versjoner med fri bruksrett over produktbildene.

Bilder tatt fra luften

Luftfotografering

Bilder tatt fra luften er alltid et blikkfang ovenfor kommende kunder. Ved hjelp av drone kan vi fotografere overblikk over bolig- og landområder, potensielle boligsalgsområder og dokumentasjon av anlegg etc.

Vi kan tilby luftfotografering sammen med identitet- og miljøbilder. Vi har også et arkiv av luftfotograferinger som det er mulig å kjøpe rettigheter til å bruke. Disse bildene er populære for bruk til presentasjoner, brosjyrer og informasjon.

Bildene står man fritt til å bruke på sin nettside, sosiale medier, katalog osv.

Vi har RO2 godkjenning fra Luftfartstilsynet.